Shtandart TT BV en Havenbedrijf Rotterdam Gesigneerd de Land Transfer Agreement

Het is een belangrijke mijlpaal die het mogelijk maakt Shtandart tot uitvoering van dit project, met inbegrip van de voltooiing van de vergunningsprocedure en gunning van het werk aan de site te starten. Alle discussies over kwesties in verband met UXO’s (niet ontplofte munitie) vertrokken uit de Tweede Wereldoorlog, zijn met succes afgerond. De bouw zal volgend jaar beginnen en zal de terminal operationeel worden in 2016.

Op 20 oktober 2011 is de belangrijkste lange-termijn overeenkomst tussen het Havenbedrijf Rotterdam en Shtandart TT BV dat de bouw en exploitatie van een nieuwe grote ruwe en producten olieterminal (Tank Terminal Europoort West, TEW) in de haven bestrijkt.

Laat in 2010 de haven van Rotterdam kondigde een open beoordelingsprocedure voor een bedrijf te selecteren voor de bouw en exploitatie van een nieuwe terminal op een terrein met een totale oppervlakte van meer dan 55 hectare.

In deze procedure geselecteerd Shtandart TT BVwas door de haven en zal voortbouwen ongeveer 3 miljoen kubieke meter opslagruimte toegewezen voor Oeral ruwe olie en olieproducten.

De investeringen zullen naar verwachting oplopen tot ongeveer 1 miljard. USD. De nieuwe terminal zal opereren als een “open hub” terminal het creĆ«ren van een handelsplatform voor Oeral ruwe olie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.